Skip to main content

Fundering

Funderingen zorgen ervoor dat het gewicht van een gebouw of constructie, en de daarop uitgeoefende krachten als sneeuw en winddruk, worden overgedragen aan de ondergrond, welke draagkrachtig is. Eenvoudig gezegd zorgen funderingen ervoor dat gebouwen en constructies stabiel zijn, niet verzakken en goed bestand zijn tegen echte druk.

Nederfund heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van funderingen. Wij kunnen funderingen realiseren in de meest uiteenlopende situaties en voor een veelzijdigheid aan projecten. Zo kunnen wij ook funderingen realiseren bij een beperkte werkruimte of werkhoogte en op bouwplaatsen die zeer slecht bereikbaar zijn. Wij staan altijd voor u klaar met het juiste materieel en goedopgeleide medewerkers om de fundering voor u aan te brengen. Uiteraard gaan wij te werk volgens de wet- en regelgeving en kunnen wij u een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Kortom, waar de funderingen ook nodig zijn, wij voeren de werkzaamheden altijd op vakkundige wijze voor u uit.

Offerte

Wanneer u meer wilt weten over onze kosten voor het realiseren van de fundering, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op, zodat u meer inzicht heeft in de verdeling van de kosten voor de fundering en de bijkomende werkzaamheden. Omdat onze kosten voor de fundering gunstig liggen tegenover de kwaliteit die wij leveren, profiteert u altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Paalcontrole

De integriteit van in de grond gevormde betonpalen kan via een akoestische (sonische) testmethode worden gecontroleerd. In de grond gevormde palen worden met behulp van deze techniek gecontroleerd op scheuren, breuken, verjongingen, insnoeringen en andere ongewenste discontinuïteiten. Indien door u gewenst kunnen de palen achteraf (minimaal 5 dagen na het boren) akoestisch worden doorgemeten. Dit gebeurt door een onafhankelijk bedrijf.

Boorregistratie

Op al onze machines wordt gebruik gemaakt van boorregistratie middels een geautomatiseerd systeem. Op aanvraag kunnen wij u een rapportage toekomen met de boorgrafieken van de aangebrachte palen met het zogenaamde Fundie-systeem waardoor de machines met GPS en GPRS verbonden zijn met het internet.