Trillingsvrij heien

Trillingsvrij heien is een werkzaamheid die uitstekend kan worden uitgevoerd door Nederfund. Wij hebben een jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse funderingen en ook trillingsvrij heien behoort tot onze kwaliteiten. Voor trillingsvrij heien wordt gebruik gemaakt van stalen buispalen. Deze techniek wordt toegepast op locaties met een beperkte werkruimte, of hoogte, maar ook op plaatsen waar slechts een minimale trilling is toegestaan.

Trillingsvrij heien kan een vereiste zijn

In bepaalde omgevingen en bij bepaalde projecten is trillingsvrij heien de enige optie. Zo kan het zijn dat er gekozen wordt voor trillingsvrij heien omdat er slechts een minimale trilling is toegestaan. Hierbij valt te denken aan funderingsherstel, maar trillingsvrij heien kan ook zeker worden toegepast wanneer er een enkele paal moet worden aangebracht in een bestaande constructie.

Contact

Bent u nog op zoek naar een onderneming die zich onder meer gespecialiseerd heeft in trillingsvrij heien? Dan is Nederfund uw partner. Wij kunnen u altijd op vakkundige wijze van dienst zijn met trillingsvrij heien. Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Bel dan naar 024 – 642 56 55, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.