Stalen buispaal

Een stalen buispaal kan uitstekend worden ingezet bij trillingsvrij heien. De stalen buispaal bestaat uit stalen buissegmenten. Na het heien kan de binnenruimte van de stalen buispaal worden voorzien van bewapening en beton. Dit maakt dat de stalen buispaal een ideale paal is om toe te passen op plaatsen waar de ruimte en / of de hoogte beperkt is en waar slechts een minimale trilling is toegestaan.

Het gebruik van een stalen buispaal

Ook Nederfund maakt als professional in funderingen gebruik van de stalen buispaal. Wij zijn van mening dat de stalen buispaal uitstekend bijdraagt aan een kwalitatief hoogwaardig fundament. De stalen buispalen kennen dan ook enkele goede eigenschappen die het werken ermee vereenvoudigen. Zo is de stalen buispaal grond verdringend, kan deze direct op hoogte worden afgewerkt en zowel op trek als op druk worden belast. Uiteraard bekijken wij bij ieder project welke palen het meest geschikt zijn voor toepassing.

Contact

De stalen buispaal is uiteraard niet voor ieder project de beste toepassing. Wij bespreken graag uw project met u en beoordelen of de stalen buispaal hierin een goede oplossing biedt. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn met diverse andere palen en technieken. Wilt u meer weten? Bel dan naar 024 – 642 56 55 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.