Schroefinjectie

De Nederfund schroefinjectie paal is een uitstekende toepassing op plaatsen waar trillingen en grondspanning absoluut ongewenst zijn. Deze schroefinjectie paal is een met grout omhulde stalen buis, welke door middel van schroeven naar ieder gewenst aanlegniveau kan worden gebracht. Bij beperkte werkhoogte kan de buis van de schroefinjectie paal worden verlengd met buissegmenten, door middel van schroefkoppelingen of lassen. Nederfund is licentiehouder van de gepatenteerde boorkop, met een enkel schroefblad en schuine afsluitklep op de kop.

De schroefinjectie van Nederfund

De schroefinjectie paal is vooral erg populair, omdat met relatief kleine machines zeer hoge paalbelastingen kunnen worden behaald. Daarnaast is de schroefinjectie paal geschikt voor alle beschikbare diameters. Ook op bouwlocaties waar men te maken heeft met bodemvervuiling is toepassing van de schroefinjectie paal ideaal, daar er geen gronduitvoer plaatsvindt. Kortom, de schroefinjectie paal is in diverse situaties een uitstekende toepassing.

CONTACT

Nederfund heeft veel ervaring in het werken met schroefinjectie palen. Wilt u meer weten over de schroefinjectie palen of heeft u interesse in onze diensten? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Bel dan naar 024 – 642 56 55, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.