Paalfundering

Een paalfundering is een fundering waarbij het bouwwerk via ingeheide palen worden overgebracht naar de dragende grond. In de meeste gevallen wordt er een andere techniek toegepast dan de paalfundering, maar er zijn situaties waarin de paalfundering de enige goede toepassing is. Hierbij valt te denken aan situaties waarin de draagkrachtige laag te diep ligt voor een fundering op staal. Uiteraard kan een gespecialiseerde onderneming u optimaal informeren over de funderingstechniek die het beste kan worden toegepast bij uw project.

Nederfund heeft een ruime ervaring met het realiseren van paalfundering

Niet alle ondernemingen die zich bezig houden met fundamenten hebben ook ervaring met paalfundering. Nederfund heeft zich als funderingsbedrijf wel ook gespecialiseerd in het realiseren van een paalfundering. Wanneer er een paalfundering nodig is, dan kunnen wij deze op kwalitatief hoogwaardige wijze voor u verzorgen, tegen een nette prijs. Uiteraard stellen wij hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Contact

In sommige situaties is het toepassen van een paalfundering de beste oplossing. Wij kunnen u uiteraard optimaal informeren over de paalfundering en bekijken graag met u of dit daadwerkelijk de juiste toepassing voor uw project is. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar 024 – 642 56 55, mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik maken van het online contactformulier.