Fundering palen

Fundering palen zijn er in diverse soorten. Het is afhankelijk van onder meer de ondergrond en het project welke fundering palen het meest geschikt zijn om toe te passen. Nederfund kan u uitstekend van dienst zijn wanneer u een fundament wilt laten realiseren door een gespecialiseerde onderneming. Wij hebben een ruime ervaring in het plaatsen van fundering palen, zelfs in beperkte ruimtes en op moeilijk te bereiken bouwlocaties. Wij kunnen u dan ook altijd van dienst zijn.

Onze fundering palen zijn geschikt voor iedere locatie

Wij vinden het belangrijk dat wij al onze klanten van dienst kunnen zijn met het plaatsen van fundering palen. Dit betekent dat wij rekening houden met iedere situatie en daardoor ook iedere situatie aankunnen wanneer het gaat om het plaatsen van fundering palen. Als er fundering palen geplaatst moeten worden waarbij wij beperkte ruimte hebben of op bouwlocaties die erg moeilijk te bereiken zijn, dan installeren wij met een kleine funderingsmachine betonschroefpalen tot een diameter van 800mm. Deze machine is slechts 1.70 m breed en kan in een enkele keer een funderingspaal produceren van 9,3 m.

Contact

Nederfund heeft een ruime ervaring met (het aanbrengen van) fundering palen. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en kwaliteiten wanneer u fundering palen nodig heeft. Bel voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar 024 – 642 56 55. Tevens kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik maken van ons online contactformulier.