Funderingen

Funderingen zorgen ervoor dat het gewicht van een gebouw of constructie, en de daarop uitgeoefende krachten als sneeuw en winddruk, worden overgedragen aan de ondergrond, welke draagkrachtig is. Eenvoudig gezegd zorgen funderingen ervoor dat gebouwen en constructies stabiel zijn, niet verzakken en goed bestand zijn tegen echte druk. Waar nieuwe gebouwen of constructies worden gerealiseerd, worden dan ook eerst de funderingen geplaatst door een gespecialiseerde onderneming.

Nederfund realiseert kwalitatief hoogwaardige funderingen

Nederfund heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van funderingen. Wij kunnen funderingen realiseren in de meest uiteenlopende situaties en voor een veelzijdigheid aan projecten. Zo kunnen wij ook funderingen realiseren bij een beperkte werkruimte of werkhoogte en op bouwplaatsen die zeer slecht bereikbaar zijn. Kortom, waar de funderingen ook nodig zijn, wij voeren de werkzaamheden altijd op vakkundige wijze voor u uit.

CONTACT

Is het nodig nieuwe funderingen te laten realiseren voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact op met Nederfund. Wij informeren en adviseren u graag op het gebied van funderingen. Daarnaast stellen wij uiteraard graag een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u meer inzicht heeft in de kosten die wij voor de funderingen in rekening brengen. Bel naar 024 – 642 56 55, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.